fredag 11. januar 2013

Lever bamse?I går arrangerte ScrapCrafts4You scrappetreff i Romolslia i Trondheim. Dette ble mitt første treff noen sinne og jeg er så glad jeg grep muligheten og hev meg med. Jeg hadde ingen anelse om hva jeg begav meg ut på, så nesten alt av hobbyutstyr ble pakket ned i troen på at alt skulle brukes.


Jeg imponerte vel de fleste med kaoset jeg klarte å skape på èn liten pult. Jeg rota, søla og klæsja hele kvelden, men likevel var det utrolig morsomt og på et vis veldig rart å se andre voksne mennesker klippe, lime, spraye, male, skravle og le. Man føler seg jo ganske spesiell (?) når man driver med scrapbooking og kortlaging, så det var veldig godt å se at det fantes andre med samme interesser. (Selv om Internett har forberedt meg på at jeg absolutt ikke er alene)

ScrapCraft4You stilte med ulike godiser (scrappisk for varer) man kunne kjøpe. Min kjøpetrang har jeg aldri kjempet mot, så det ble med et og annet hjem i går også :)


Jeg kjøpte blant annet papirpakken 
Carta Bella - Beautiful Moments
som ble brukt på LO`en.
Dette blir nok min favorittkolleksjon
etter hvert og jeg ser for meg å bruke
den i tilnærmet alle prosjekter en
stund fremover :) 
Hvis du ser på LO`en ser du at jeg har brukt en del sommerfugler. Dette er et relativt nyoppdaget virkemiddel for min del, men hoi (!) så vakkert det er.

Har du noe som går igjen når du kreerer?

~r!ta~ 

3 kommentarer:

 1. Så stilig! Denne ble kjempefin! Likte godt fargekombinasjonene!

  Ha ei kreativ helg!

  Klem

  SvarSlett
 2. Tusen takk Hilde! :) Ha en fantastisk helg du også.

  SvarSlett
 3. kjempe søt og harmonisk :D

  Håper du blir med i utfordringen min:

  http://iselinalbretsen.blogspot.no/search/label/utfordringer

  SvarSlett