Om


Jeg er en selvutnevnt kunstner med hjerte for alt som rører seg innen den vidstrakte hobbyverdenen! "Du, store", tenker du kanskje? Ja, tanken har streifet meg også. Det er kanskje et vel stor fagområde, men jeg elsker det! 

Det hele startet i 2009 med enkel kortlaging inspirert av Kristina Werner. Deretter ga kunsthåndverklinja på HiST meg store ambisjoner om å ta igjen for tapt lærdom innen håndarbeid. En helt ny verden var herved åpnet! Endelig fant jeg det som hadde manglet i alle mine år som voksen. Jeg strikka, hekla, pjona, hakka og sydde og studiet gav meg troen på at dette var et fagfelt jeg ønsket å utforske mer.

Derfra har det gått slag i slag! Den dag i dag lurer jeg fortsatt på når jeg skal snevre inn interessefeltet. Foreløpig ser det ut som om jeg skal forbli en selvgående potet og det er helt greit.

Som du da kanskje forstår inneholder denne bloggen ganske mye rart. Jeg liker å dele ting jeg lager med dere der ute og setter uendelig stor pris på all tilbakemelding. Samtidig er bloggen også her for min egen del. Den lar meg samle tankene mine og tvinger meg til å reflektere rundt det jeg lager og kjenne litt på hvorfor jeg gjør det jeg gjør. Jeg er brennende opptatt av å få ut et budskap til alle lesere, og mener en blogg skal inneholde mer enn bare opplysninger om produkt og fremgangsmåte. Ja, jeg skal innrømme at dette er vanskelig til tider, men det er målet jeg har for www.rkirkenes.blogspot.com.

Håper du finner noe du liker her inne og som kan inspirere deg som kunstner :)


r!ta