torsdag 23. juni 2011

I {heart} UDisse to kortene er i høyeste grad inspirert av Kristinas flotte idè. Hun brukte et montert alfabetstempel-sett og satte det sammen slik at en enkelt kan lese I <3 U. Likte konseptet kjempegodt, så jeg måtte prøve meg på to. Dette kan man jo videreutvikle og endre på utallige vis.

På portrettkortet har jeg brukt Bazzill kartong, samt Tim Holtz`s nydelige Chip Block alfabetdies. Det kutter perfekt og ser utrolig bra ut. Hjertet har jeg rett og slett klippet ut for hånd.

Det kvadratiske kortet er rett og slett et clearstamp-alfabet (Fiskars - Basic Fonts) som er satt sammen og stemplet med Colorbox Chestnut Roan. Det var ganske vanskelig å få det bent, så resultatet ble noe så som så.

Alt i alt likte jeg teknikken godt og lurer på om du som vil prøve deg på samme teknikk kan legge en lenke til kortet i kommentarfeltet til dette innlegget? Det hadde vært kjempemorsomt å se de ulike resultatene :) Håper akkurat DU tar utfrodringen!

r!ta

4 kommentarer:

 1. Så flott ide!
  Denne må jeg prøve meg på!

  SvarSlett
 2. Enig :) Gleder meg til å se! Kan du ikke gi meg et hint da, i tilfellet jeg går glipp av det?

  SvarSlett
 3. Dette var jo en superflott ide.. Kortene dine var skikkelig fine, og jeg har lagt et av de i inspirasjonsmappa mi, slik at jeg kan lifte det senere... ;-)

  SvarSlett
 4. Det gleder jeg meg til å se :)

  SvarSlett