onsdag 22. juni 2011

Et utvalg...

... av det jeg har laget siden februar er vel på sin plass. Tiden har gått med på å lese til eksamen, strikke, sy og hekle. Derfor har det ikke blitt så mange kort. Føler nok ikke at kreativiteten strekker helt til, og da er det enklere å strikke eller hekle etter oppskrift :) Gleder meg til å se om jeg blir mer produktiv etter hvert, og jeg vil nok legge ut både papir,- strikke,- hekle- og syprodukter her.

Dette kortet elsket jeg å lage. Man kan trygt si at jeg hentet inspirasjonen fra Christina, men unnskyldningen er at jeg ikke hadde noen form for inspirasjon ellers så da ble hennes kreasjon mitt offer! Et kjempeflott kort, som var svært enkelt og morsomt å lage. Rundt det fremmerste panelet har jeg sydd med symaskin og det er nok dette som gjør hele kortet. Jeg kommer nok til å bruke dette som mal på flere av mine kort :)


Dette kortet lagde jeg til min kjære søster som ble 20 år i mars. Her har jeg brukt ett blomsterstempel på tre ulike mønsterark for så å klippe ut. Hjertene er stanset ut og påført glitterlim. Punchen jeg har brukt på kanten er fra Fiskars og heter Apron Lace.

Her har det dreid seg om EMBOSSING!! Har et bakgrunnsstempel med skrift som jeg embosset med hvitt embossingpulver og deretter brukt Distress Ink over. Blomstrene er laget på samme måte. Synes det ble flott og også denne kommer jeg til å bruke som mal senere :)


Mitt kjære søskenbarn hadde litt problemer med å slutte og røyke, så da var et "lykke til-kort" på sin plass. Dette var den første gangen jeg tok i bruk min nye og FANTASTISKE Big Shot. Kortet er kuttet ut med "Card Scallop extra long Bigz Die". Fikk også prøvd ut "label seventeen" og er svært fornøyd med resultatet.

Godt å være tilbake igjen... :)

r!ta

3 kommentarer:

 1. Elsker de blomstene dine du har brukt på kortene her! Nydelig :D

  SvarSlett
 2. Se der ja! Her var det jo masse lekkert siden sist jeg var her!
  Emboss resist er SÅÅ gøy, og blomstrene dine ble utrolig kule! Må se om jeg også kan finne meg noen sånne! :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk begge to! :) Tror de blomstrene jeg har er veldig vanlige rundt om i scrappeverden. Har sett flere på scrapping.no som har forsøkt å selge maken! Selv synes jeg de er vakre i sin enkelhet! Less is more?!? Yup...

  Tusen takk for fine kommentarer, forresten... Veldig hyggelig å se at noen tar turen innom! <3

  SvarSlett