onsdag 5. januar 2011

Litt ymse i dag...

På dette kortet har jeg brukt kraft kartong (selvfølgelig), Bazill Java (nyyydelig) og Bazill Classic - White. Skal ikke legge skjul på at jeg foretrekker "glatt" kartong over den klassiske Bazill-kartongen. Syns bare det gjør seg bedre på kort :) Stempeltrykket er fra Norsk Stempeblad AS og er stemplet med Tim Holtz Distress Ink - Vintage Photo. Disse blekkputene tenderer til å gjøre stempeltrykket noe mykere. Ellers har jeg brukt favorittpennen min: Uni Signo White Gel Pen.

Dette kortet er det ikke så mye å si om, annet enn at jeg :selvsagt: har brukt kraft kartong og white gel pen :p Stempelet kommer fra en stempelplate jeg kjøpte fra en hyggelig dame på scrapping.no og det var uten embalasje. Mange søte blomsterstempler. Var i Distress Ink-humør i dag (er så sjelden jeg bruker det) så både både blomstrene (Faded Jeans) og sentimentet (Dusty Concord) er stemplet med det. Den søte blondekanten kommer fra Stoff og Stil (FANTASTISK butikk btw )


Man må jo bare elske stempelplatene til Tim Holtz. Så fantastisk detaljerte, og så stempler de jo så vakkert. Både julenissen og snøflakene er fra hans kolleksjon. De koster litt, men det er jammen verd det :) Her har jeg faktisk brukt DCWV - Neutrals Stack og jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg liker den eller ikke. Tror jeg heller mot bazill, men må prøve DCWV litt til før jeg tar en endelig avgjørelse :) Noen som har noen preferanser?


Har bare lekt meg litt i dag! Ingen av disse kortene lagde jeg til noen spesiell anledning, de bare ble til på en måte :) Som dere kanskje har skjønt er jeg veldig betatt av kraft-kartong! Synes det er noe så subtilt og rent ved det. Opplever også at det kan brukes nesten til hva som helst, og Colorbox: Fluid Chalk Inkpad - Chestnut Roan, stempler så fantastisk vakkert på denne kartongen :) Likevel har jeg tvunget meg selv til å bruke Distress Ink på disse tre kortene og er egentlig ganske fornøyd med den mykheten det ga :)

6 kommentarer:

 1. Takk for hyggelige ord i bloggen min! Må bare si at jeg falt pladask for det øverste av disse kortene. Det var så lekkert i pynt og farger! Perfekt!

  SvarSlett
 2. Gjorde du? :O Oi, så morsomt :) Tuuuuusen takk :D Betyr en del når det kommer fra deg :) Heh! Elsker bloggen din, forresten :D

  Stoor klem :)

  SvarSlett
 3. Likte veldig godt det første kortet i dette innlegget jeg også:-D

  SvarSlett
 4. Fine kort!! Likte spesielt godt det øverste :-)

  SvarSlett
 5. Så mye lekkert!!
  Og jeg henger meg på de over her, det øverste var så utrolig nydelig. Så stilrent og flott med alle mattene!

  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 6. Tusen takk for kjempehyggelige kommentarer, alle sammen :) Er så morsomt å se at dere er innom også:)

  Ha en fortreffelig helg alle sammen! :)

  SvarSlett