fredag 9. september 2011

10 på topp

Hei, alle sammen :)

Dagene raser forbi og det er mye som skjer. Egentlig er det vel litt godt, men både blogg og hobby blir neglisjert! Jeg er sjeldent innom bloggene jeg er så glad i, og når jeg først er innom tar jeg meg ikke tid til å legge igjen kommentarer. Beklager til alle! Jeg har ikke glemt dere :)

Bare for å oppklare èn ting: Jeg aner ikke hva tiden min går med til, jeg vet bare at den forsvinner raskere enn noen gang. Jeg er mye på tur med hunden, og er godt i gang med å pleie vennskap som tidligere ikke har blitt pleid! Man kan kanskje si jeg utvider horisonten ;)

Jeg klarer virkelig ikke å lage noe som helst for tiden. Jeg tror nok det har med tidsklemma å gjøre. Når man er midt inne i en slik tørke er damene over dammen god å ha. Inspirert av Kristina Werner bestemte jeg meg for å lage en oversikt over de 10 produktene jeg elsker mest. De fleste er produkter jeg bruker regelmessig og som er høyt verdsatt!

Denne oversikten er laget med Inlinkz og er til stor hjelp når du skal organisere de såkalte tumbnails`ene. (Aner virkelig ikke hva dette kan kalles på norsk).

Hva er dine favorittprodukter? Kanskje du kan lage en slik oversikt i din blogg og linke dit i kommentarfeltet til dette innlegget? Det hadde vært morsomt å se hva dere bare ha :)

Gode klemmer fra
r!ta

7 kommentarer:

 1. Heia!
  Takk førr koselige "fotspor" i bloggen min!
  Eg veit ikkje om du meinte "formen" på kortet mitt, om hvordan jeg laget det? Skykortet har jeg laget på frihånd (takk og pris at ingen skyer er like.... hi hi )De små skyene er dies, men skulle egentlig ha klipt på frihånd her også. Anbefaler deg å prøve digi`s, det blir jo billigere, kjøpte 7 stk til litt over hundre kr., og da kan jeg bestemme størrelsen selv (en ny verden har åpnet seg......<3 )
  Skjønner ka du meine om kor tiden blir av, føler det ofte slik eg også - har nok for mange jern i ilden, det e såå mye eg vil;0) (derfor er det lurt å si NEI av og til.... ).

  Liker kortene du lager <3

  Ha ei fin helg!
  klem Gry

  SvarSlett
 2. Det var akkurat det jeg lurte på: om du klipte ut formen på kortet selv:) Imponert altså... :D

  Ja, jern er det mange av :s

  Tusen takk for det!
  Klem

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelige kommentarer i bloggen. :) Har lagt ved link til hvor jeg fant malen i mitt siste innlegg.

  SvarSlett
 4. Hei igjen!
  ....Det er ikke alle plasser en får billige digi`s. Har bare kjøpt fra MoManning og Kenny K.

  Klem

  SvarSlett
 5. Hei hei :)
  Tusen takk for koselige kommentarer i bloggen min :)
  Har dessverre ikke så god kontroll på hvem som har godt utvalg av MF, fordi jeg får tilsendt det jeg trenger... Men Bikuben har en del, så finner du masse på ebay og rundt omkring :)

  klem fra Johanna

  SvarSlett
 6. Ja, der finner man kanskje en del ja :) Ebay har jeg liksom ikke helt skjønt meg på :p Tusen takk for svar!

  Klem

  SvarSlett