onsdag 15. februar 2012

"Samle alle tanker"

Ja, da er jeg tilbake igjen damer og denne gangen forhåpentligvis for godt. Jeg har fått meg jobb som vikar på en ungdomsskole i Melhus kommune og det krever en del for mitt vedkommende. Jeg liker at dagene går som sekunder og at èn dag er HELT ulik den andre. Ulempen er at hobby blir bortglemt og nedprioritert, hvilket bloggen min er et krystallklart bevis på...Jeg hadde en gammel dagbok liggende i skuffa mi som jeg ikke synes tok seg særlig godt ut. Rita to the rescue d: Og så flott den ble! Brukte karting fra min nye favorittprodusent Neenah. Kartongen er av svært høy kvalitet og imøtekommer også visse miljøkrav. (Det liker vi) Jeg maskerte med en sirkel jeg kuttet med min Coluzzle Circle Cutter for å skape en fin plass til bokstavene. Brukte maskeringspapiret fra himmelen (eller Simon Says Stamp, da). Også dette er av høy kvalitet og kan med fordel brukes om igjen flere ganger. Elsker det!!

Bokstavene er fra henholdsvis American Crafts og Basic Grey. De små hvite er fra BG`s serie "Basics" og kalles "micro mono stickers". "Tanker" er skrevet med AC`s "puffy letter stickers". Ser de ikke deilige ut? Jeg vil gjerne spise de, men aner kanskje at de ikke smaker like godt som de ser ut til å gjøre :p Papirene er fra BG`s Cappella kolleksjon og de er jeg forelsket i. De er dermed med på mange av mine prosjekt for tiden.

Håper dere ble inspirert til å finne en kjedelig notatblokk og gjøre den til noe vakkert!

Hvordan går det med dere der ute forresten? Har dere det fint? Legg gjerne igjen en kommentar, så jeg blir oppdatert!

Takk for at du tittet innom.

r!ta

4 kommentarer:

 1. INSPIREEEEEEEEERT!!!! Jeg skal lage noe til deg, hvis du vil lage en sånn til meg:) Eller hva skal til for å få kloa i en sånn?!?

  Liker at du er i gang igjen! Vi har det bra, du kan f.eks sjekke på bloggen vår.
  Julie

  SvarSlett
 2. Så flott, Julie :) Liker å inspirere, jeg! Send meg adressen din så skal du få den... På huset... Hadde ingen spesiell mottaker i hodet da jeg lagde den! Vil du ha den skal du få den! :)

  Hva vil jeg ha tro? Hmmm... En skriftlig bekreftelse på at du/dere kommer innom en tur neste gang dere er i Trøndelag. Ja! DET vil jeg ha ^^

  Mange gode klemmer <3 Tenker på dere hver dag :)

  SvarSlett
 3. Driiiitlekker!! Jeg har hauger av notisblokker som venter på oppfrisking, så dette tar jeg med som inspirasjon! :)
  Godt at du er tilbake forresten! Gleder meg til å se flere av dine herligheter! Så skal jeg prøve å bli flinkere til å kommentere når jeg er innom! :-O

  SvarSlett
 4. Tuuuusen takk, Renate!! :) Det varmer et scrappehjerte å høre slikt!

  OM jeg har dårlig samvittighet for å ikke kommentere når jeg er på besøk hos deg da! Nei, vi må bli flinkere alle mann!

  :løper inn og kommeneterer med en gang: <3

  SvarSlett