mandag 15. august 2011

Hipp, hipp, hurra!

Ja, damer... Da var endelig blogspot og jeg på bølgelengde, så jeg får bare benytte meg av det! Noen som har et bedre forslag til bloggleverandør enn blogspot.com? :@

Well, anywhooo... Her er altså det lille prosjektet jeg refererte til i det forrige innlegget mitt (som for så vidt ble publisert for snart en måned siden). Her har jeg prøvd meg på et mer "distressa" kort enn vanlig.

Selve kortet er kuttet ut med Spellbinders Nestabillities Label Seventeen. Jeg har kuttet ut skriftprintet papir fra MMEs Stella Rose; Mabel med samme dies og limt det direkte på kartongen (kortbasen).

Blomsteren er Tim Holtz fantastiske alterations-die Tattered florals. Jeg har sprayet alle delene av blomsteren med vann og rynket de med hendene. Deretter har jeg svertet (i likhet med det meste på kortet) kantene med Rangers Distress Ink Vintage Photo.

Og selvsagt har Martha Stewart fått plass på dette kortet også, med sin 3in1 Butterfly punch. Stadig en slæger!

Håper dere likte kortet og at dere legger igjen en liten kommentar der dere skriver hvorfor/hvorfor ikke! Eller bare en hilsning :)

Maaaange gode klemmer fra

r!ta

4 kommentarer:

 1. Kjempelekkert kort, med skikkelig fine farger sammen!

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelige kommentarer :) Det varmer...

  SvarSlett
 3. Så nydelig kort da , elsker den blomsten å fargen er rålekkre , desute har du utrolig mye fint i bloggen din å listen din over favoritter er rimlig lik min egen =)
  Tusen takk for besøk i bloggen å for at eg fikk se i din klem Marion

  SvarSlett
 4. Så trivelig å høre :) Ingenting slår en hyggelig kommentar!

  Jeg elsker å besøke bloggen din :)

  SvarSlett