torsdag 18. april 2013

It`s My Birthday ♫

Mamma har alltid rost meg for at jeg setter så stor pris på alle gaver jeg får og det gjør hun rett i. Jeg blir ellevill av begeistring hver gang jeg tenker på at noen har stått i en butikk og tenkt på hva de vil gi meg! Kanskje har de til og med laget noe selv. På juleaften prøver lille, voksne meg hardt å nyte middag, familietid og tradisjon, mens det eneste som virkelig betyr noe er pakkene under juletreet.

Uansett... Min bursdag nærmer seg med stormskritt, men dessverre har årene revet fra meg gave etter gave etter gave og nå sitter jeg igjen med usle tre gaver hvis jeg er heldig. Men... DET GJØR JO INGENTING når jeg får så uendelig fine gaver!!


Min kjære tante kjenner meg tydeligvis mye bedre enn jeg trodde og traff blinkskudd i år også! Jeg klarte selvsagt ikke å vente heeeeelt til selveste dagen, men jeg drøyde det så lenge som mulig. Jeg er så glad jeg ikke ventet lenger, for dette ble en inspirasjonsbombe for min del. Ikke bare selve gaven og dens ubeskrivelige vakre innhold, men hele tanken bak den fikk hjernen til å løpe løpsk. I kortet hadde hun skrevet at hun av og til tittet innom bloggen min og at hun håpet denne gaven kunne skape inspirasjon! Jeg ble så rørt av det at jeg hadde problemer med å komme meg ned på jorda igjen...

Jeg gleder meg til å sy, klippe, lime og skjære!
Tusen takk, tante 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar