søndag 10. juli 2011

Litt usikker...

... på hvordan jeg egentlig skal bygge opp denne bloggen. Det kan til tider bli ganske mange innlegg her inne, så jeg lurer på om dere har noen tanker om hvordan jeg skal gjøre det. Jeg lager jo ganske enkle kort, så hvert enkelt kort tar ikke akkurat så lang tid. Dette resulterer ofte i flere enn ett kort når jeg først setter meg ned. Vil dere at jeg skal legge ut alt jeg lager her inne, eller skal jeg plukke ut det jeg selv synes er finest? Heller litt mot det første, men tenkte jeg skulle høre med dere få som tar turen inn hit :)

Litt av årsaken til denne bloggen er jo at jeg skal holde oversikt over mine kreasjoner, men det er jo så utrolig morsomt at det er andre som også er innom. Jeg er så takknemlig for dere som titter innom, med eller uten kommentar. Hpåer dere finner litt inspirasjon her inne!

Uansett... Jeg har vært ganske mye på jobb for tiden, så det har hopet seg opp litt. Jeg rekker å lage kort (det handler om prioritering), men har ikke tatt meg tid til å dele de med dere. Derfor legger jeg ut hele tre kort nå :)


Dette kortet er inspirert av Kristina Werners kreasjon fra ukens Finally Friday og nok en gang kan det vel kalles kopiering! Det er vel sånn det blir når jeg elsker kortene hennes så mye som jeg gjør:)
Kortet under er nok en tolkning av samme videotutorial!

Som jeg har nevnt tidligere har jeg en kusine som etter langt og lenge endelig har blitt gravid. Dette måtte feires med et baby shower og da måtte jeg nesten lage et kort. Dette er ett av de kortene jeg har laget uten noe som helst inspirasjon :lol: Helt på egenhånd altså ;p

Håper alle får en flott søndag og at helgen varer så lenge som mulig :)

r!ta

11 kommentarer:

 1. Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min!
  Nydelige kort du lager. Liker den rene, enkle stilen.

  Reuse alfabetet kjøpte jeg på bikuben, men så at de ikke hadde det inne nå. Googlet og fant det hos Scraphaugen, men du finner det sikkert billigere på ebay.

  SvarSlett
 2. Bare hyggelig. Du inspirerer :)

  Selvsagt... Fatter ikke at jeg til stadighet "glemmer" at ebay eksisterer! Hoho... :løper inn med en gang:

  Klem

  SvarSlett
 3. Kjempeherlige enkle kort! Stilig!

  Og takk for hyggelig kommentar ;) sommerfuglene kan du finne mer info om i den originale posten til kortet du kommenterte :) http://carinashobby.blogspot.com/2011/07/kort-nr-129-2011.html

  Mvh

  Carina

  SvarSlett
 4. Den rene og enkle stilen du lager kort i er bare så lekker. Det øverste kortet her var virkelig et slikt breathtaking c&s kort som jeg bare elsker ....men som jeg sliter skikkelig med å få til selv.
  Tusen takk for inspirasjon Rita - og tusen takk for fine ord i bloggen min.

  god sommerklem fra Janne-Lise

  SvarSlett
 5. Dette var fantastisk flotte kort! Utrolig stilig med en enkel og røff stil på en gang! Me like!

  SvarSlett
 6. Å, så snille dere er :) Dere er alle en inspirasjon for meg, så det er morsomt når dere tar en liten tur innom! <3

  :selvtillitsboooooost here I come: Hoho...

  Klem r!ta

  SvarSlett
 7. <3 Eg syns du lager nydelige kort - me like!
  Likte mye her inne på bloggen din ;0)

  Gratulerer som nybakt lærer ;0)


  Klem fra kongleland

  SvarSlett
 8. Takk for det Gry :) Det er ikke nødvendigvis et enkelt liv som nyutdannet lærer i bartebyen, men jeg får bare kjøre på :)

  Artig at du likte mine kreasjoner da <3

  r!ta

  SvarSlett
 9. I looooove that julekort lissom..... Hvor er de stemplene fra.. Må ha, bare må ha... ;-)

  SvarSlett
 10. Likte godt babyshower kortet. Spreke farger. :) Gratulerer som nyutdannet lærer, og lykke til med ditt første år! Hilsen en annen lærer som er på sitt femte år, men som fortsatt husker sitt første med skrekk og gru..

  SvarSlett
 11. Tusen takk for hygggelige kommentarer alle sammen! :)

  Jeg gleder meg til å se tilbake på det første året mitt som lærer og le! HØYT!! :p

  SvarSlett