Sider

torsdag 13. juni 2013

♥ Sending Hugs & Kisses ♥


Heisann! Så fint å se deg :)

Det er ganske lenge siden jeg har publisert noe "kortrelatert", så nå tenkte jeg det var på tide :) Jeg har brukt en del morsomme teknikker, teknikker som jeg kommer tilbake til gang etter gang og som gir veldig fine resultater.

Jeg vet ikke om dere har hørt begrepet "embossing"? Hadde jeg visst hva det betyr på norsk ville jeg ha skrevet det. Kanskje relieff forklarer det? Kort fortalt fører det til opphøyde stempelmotiver. Du stempler med vannpute og drysser embossingpulver over det stemplete bildet. Man fjerner deretter pulveret som ikke fester seg til stempelbildet og varmer det hele med en varmepistol. Effekten er råtøff. Alt det som er hvitt på dette kortet (bortsett fra den stiplede streken rundt) er embosset. 

Rosene og bladene har jeg stemplet på mønsterpapir (ja, med vannpute) og klipt rundt stempelet. Dette er en annen favoritt som på engelsk heter paper piecing. Hvis du har et godt forslag til hva jeg kan kalle det må du gjerne skrive det i kommentarfeltet :)

I det grønne panelet har jeg skjært ut en sirkel og limt en bit vellum bak. Dette er et semitransparent ark som piffer opp de fleste prosjekter. Flaggformen på hilsningen har jeg enkelt og greit klipt selv. :stolt: :)
Ellers er det vel ikke så mye hokus pokus. Et veldig enkelt kort, men det vil sikkert gjøre noen glad en gang i fremtiden :)

Tusen takk for at du tittet innom.

1 kommentar: